Gözlük Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gözlük Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

AĞUSTOS | 2024 | yazı 11

YAVUZ OPTİK

 

Güneş Gözlüğü & Optik Gözlük

Gözlük Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

 

 

  1. Göz Kontrolü

Eğer gözlüğünüzü yıl içerisinde değiştirmediğinizi farz edersek almadan önce göz kontrolüne gitmek sağlık açısından önemlidir.  

 

  1. Çerçeve Seçimi

Yavuz Optik olarak geniş bir çerçeve koleksiyonuna sahibiz. Kendi tarzınıza ve yüz şeklinize uygun olan çerçeveyi birlikte bulabiliriz. Böylece gözlüğünüzle birlikte tarzınızı da kolaylıkla yansıtmış olursunuz.

 

  1. Lens Kaplama Seçimi

Gelişen teknolojiyle birlikte gözlük lenslerinde birçok koruyuculuk özelliği tercih edilebilir. Örneğin yoğun bir şekilde mavi ışığa maruz kalıyorsanız blue protect ürünleri tercih edebilirsiniz. Ya da Güneş’e hassasiyetiniz varsa Transation lensleri tercih edebilirsiniz. Yavuz Optik Söke, Didim ve Kuşadası mağazalarımızda kaplamalar ile ilgili daha fazla bilgiyi edinebilirsiniz.

 

  1. UV Koruma

Yavuz Optik olarak güneş gözlüğü koleksiyonumuzdaki ürünler yüksek UV koruma sağlamakta, bunun yanında optik gözlüklerinizde de UV koruyuculuğuna dikkat etmeniz sağlığınız açısından önemli bir unsurdur.

 

  1. Konfor ve Uygunluk

Gözlüklerin rahat kullanımı, uzun süreli konfor sağlaması açısından önemlidir. Yüz şeklinize ve ergonomik olarak size en uygun optik çerçeveye ya da güneş gözlüğüne Yavuz Optik mağazalarımızdan ulaşabilirsiniz.  

 

            Gözlük alırken karar vermenize yardımcı olacak beş temel maddeye dikkat ederek bilinçli bir karar verebilirsiniz. Güneş gözlüğü, optik çerçeve ve lens hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz sizleri Yavuz Optik Söke, Didim, Kuşadası mağazalarımıza bekliyoruz.

 

 

 

 

Etiketler: güneş gözlüğü, optik gözlük, çerçeve
Ağustos 04, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR