Sonbaharın Sakin Tonları

Sonbaharın Sakin Tonları

Eylül | 2024 | yazı 18

YAVUZ OPTİK

 

Güneş Gözlüğü

Sonbaharın Sakin Tonları

 

 

Bu sene Sonbahara sessiz sedasız bir giriş yaptık. Peki bu dönemde gözlerimizi yormadan, tarzımızı da yansıtarak kullanabileceğimiz güneş gözlüklerimiz var mı? Ben nasıl ayırt edileceğini belirteyim sizler de güneş gözlüklerinizi gözden geçirin.

 

Güneş artık etkisini yazdan daha az gösterdiğine göre cam renkleri biraz açılabilir. Görüşünüze hem aydınlık vermiş olursunuz hem de renklerle daha marjinal bir tarz yakalayabilirsiniz. Her zaman kullandığımız yeşil rengin koyu tonlarındansa bir de açık tonlarını denemenizi tavsiye ederim.

 

Küçük formlu çerçeveye sahip güneş gözlüğü modelleri de bahar dönemlerinin favorileri arasında. Daha hafif oldukları için kullanırken yüzünüzde unutabilirsiniz bile. Bu sene birçok markada gördüğümüz dar elipsleri bahar mevsimlerinde daha da rahat kullanabilirsiniz.

 

 

 aksesuar, yardakçı, suç ortağı, gözlük, güneş gözlüğü, göz aksesuarı içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

gözlük, güneş gözlüğü, aksesuar, yardakçı, suç ortağı, göz aksesuarı içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu güneş gözlüğü, gözlük, aksesuar, yardakçı, suç ortağı, göz aksesuarı içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldugözlük, aksesuar, yardakçı, suç ortağı, güneş gözlüğü, göz aksesuarı içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

 

 

Sonbaharın keyifli güneş gözlüğü modellerini keşfetmek için sizleri Yavuz Optik Söke, Didim ve Kuşadası mağazalarımıza bekliyoruz.  Genel olarak güneş gözlüğü modellerimizi keşfetmek isterseniz yavuzoptik.com adresimize uğrayabilirsiniz.

 

 

Etiketler: sonbahar, açık renkler, güneş gözlüğü
Eylül 18, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR