Gözlük Seçimi ve Altın Oran

Gözlük Seçimi ve Altın Oran


                                                                                                                                                                 

GÖZLÜK SEÇİMİ & ALTIN ORAN

Güneş gözlüğü bir ihtiyaç olabilir ama onu karakterinize göre seçip daha keyifle kullanmak kendi elinizde!

 

HAZİRAN | 2024 | yazı 3

 

yavuz optik

 

 

 

Güneş gözlük seçiminde kullanılan malzemeden renk seçeneklerine, üretim tekniklerinden ürün ölçülerine kadar birçok farklı kombinasyon oluşturulabilir.

Bu farklılıkları seçerken de altın orana dikkat ederek seçiminizi daha bilinçli yapabilirsiniz! Bunun için sizleri Yavuz Optik mağazalarına veya online sitemize bekliyoruz.

İŞTE SİZLERE ALTIN ORANI OLUŞTURMAK İÇİN İPUÇLARI;

 

YÜZ ŞEKLİ

 

UZUN YÜZ ŞEKLİNİZ VARSA; Kalın saplı hatta saplarında logo/ işleme detayları olan güneş gözlüklerini tercih edebilirsiniz. Buna ek olarak, cam rengi seçiminde de tek renkli ürünler sizin yüz şeklinizde dengeyi sağlar.

KISA YÜZ ŞEKLİNİZ VARSA; İnce saplı güneş gözlüklerini tercih edebilirsiniz. Özellikle metal saplı ürünler sizler için daha uygun olurlar. Cam rengini de koyudan açığa doğru ya da iki renk geçişli ürünlerden tercih edebilirsiniz. Yavuz Optik olarak birçok renk seçeneğini sizlere sunabiliriz.

 

 

         

BURUN ŞEKLİ

 

 

KÜÇÜK BİR BURUN YAPISINA SAHİPSENİZ;

Kalın çerçeveli güneş gözlükleri tercih ederek karşıtlık oluşturabilirsiniz. Unutmayalım ki görsel algımız kontrasta daha duyarlı bir yapıya sahiptir.

BÜYÜK BİR BURUN YAPISINA SAHİPSENİZ;

Bu seferde ince çerçeveli güneş gözlüklerini seçmek karşıtlığı oluşturmanızı sağlayacaktır. Ayrıca metal çerçeveler burun şeklinize göre ayarlanabileceği için kullanımınız daha konforlu olur. Ayar işlemlerini kendiniz yapıp riske girmek yerine her zaman Yavuz Optik Kuşadası, Yavuz Optik Söke ve Yavuz Optik Didim mağazalarımızdan yaptırabilirsiniz. 

 Y 

 

   

        

KAŞ ŞEKLİ

 

KALIN KAŞLARINIZ VARSA;

Metal çerçeveler veya açık renkli plastik çerçeveler ile altın oranı oluşturabilirsiniz. Bu sayede güneş gözlüğünüz kaşlarınızla bir ahenk yakalamış olurlar.

İNCE KAŞLARINIZ VARSA;

Kalın veya koyu çerçeveleri tercih edebilirsiniz. Bu da sizlere alnınızdaki boşluğun doldurulmasını sağlar ve dengeli bir dış görünüş elde edebilirsiniz.

Bütün bunları göz önünde bulundururken unutmayın ki güneş gözlüğünüzün boyutlarının yüzünüze uygunluğu da önemlidir. Son olarak, bu ipuçlarının yanında zevkinize hitap eden ürünü Yavuz Optik mağazalarımızdan birlikte deneyerek bulabiliriz.

Keyifli günler,

Yavuz Optik

 

Etiketler: 2024, ss24, yeni sezon, güneş gözlüğü, söke, didim, kuşadası, yavuz optik
Haziran 28, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR