Polarize Lenslerle Kontrastı Arttırın!

Polarize Lenslerle Kontrastı Arttırın!

TEMMUZ | 2024 | yazı 7

YAVUZ OPTİK

 

 

Güneş Gözlüğü

Polarize Lenslerle Kontrastı Arttırın!

 

Güneş gözlüklerimiz gözlerimizi korurken bir de yansımaları ortadan kaldırıp renkleri olması gerektiği gibi gösterse nasıl olur?

 

Güneş gözlüğü ile UV ışınlarından gözlerimizi korunurken cama ilave edilen polarize kaplama sayesinde parlamalardan, yansımalardan da koruyabiliriz. Hatta polarize filtrenin sayesinde yansımaları kaldırırken kontrastı da azaltabiliriz. Böylece güneş gözlüğü ile renkleri doğal tonlarında görebiliriz.

 

Polarize lensli güneş gözlüklerini özellikle araç kullanıcılarına ve sporculara tavsiye ediyoruz. Ama spor dallarına göre bir ayrım yapmak gerekiyor çünkü su sporları için rahatlık sağlayan polarize camlar bisiklet veya kış sporu (kayak, snowboard) için tavsiye etmiyoruz. Çünkü yoldaki yağ tarzı birikintilerdeki veya buz parçalarındaki parlamayı azaltacağı için tehlikeli olabilirler.  

 

 

 

Polarize lensli güneş gözlükleriyle ilgili daha detaylı bilgiyi Yavuz Optik mağazalarımızda alabilirsiniz. Polarize lensli güneş gözlüklerimizi incelemek içinse yavuzoptik.com’u ziyaret edebilirsiniz.

 

 

bulut, ayna, dış mekan, gökyüzü içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Görsel Kaynak; https://www.creativepadmedia.com/

Etiketler: polarize lens, 2024, ss24, yeni sezon, güneş gözlüğü, söke, didim, kuşadası, yavuz optik
Temmuz 12, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR