Sporcular için Olmazsa Olmazlar

Sporcular için Olmazsa Olmazlar

AĞUSTOS | 2024 | yazı 12

YAVUZ OPTİK

 

Güneş Gözlüğü

Sporcular için Olmazsa Olmazlar

 

 

 

Güneş gözlüğüne en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanların başında spor geliyor. Sağlıklı bir görüş elde edebilmek, bulunduğumuz ortamdan daha fazla keyif alabilmek ve performansımızı arttırmak için güneş gözlüğü kullanmak spor yaparken artık bir zorunluluk haline geliyor.

Yapılan spor dalına göre dikkat edilmesi gereken özellikler değişiklik göstermekte. Ama temel de birkaç önemli nokta bulunmakta. Bunlara dikkat ederek sizlerde performansınızı arttırabilirsiniz.

 Spor esnasında gözlüğümüzü çok dikkatli kullanamayacağımız için en başta dayanıklılık geliyor. Dayanıklılığı arttırırken hafifliği ve esnekliği de kaybetmemek gerekli. Çünkü oluşabilecek küçük bir ağırlık bile uzun süre kullanımda rahatsızlık verebilir. İkinci olarak, yüzünüze temas eden bölgelerin kaydırmaz özellikte olmasına dikkat etmelisiniz. Böylece hareket esnasında sizlere daha konforlu bir kullanım sağlar aksi taktirde sürekli gözlüğünüzü düzeltme ihtiyacı hissedersiniz. Son olarak kullanılan lens özelliğine dikkat etmek spor yaparken performansınızın artmasını sağlar. Güneş gözlüğünüzün lens özellikleri hakkında detaylı bilgiyi Yavuz Optik Söke, Didim, Kuşadası mağazalarımızdan alabilirsiniz. Lens renkleri hakkında detaylı bilgiyi ise ’’Hangi Lens (cam) Rengi Kullanılmalı?’’ yazımızda bulabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: sporcu, spor, güneş gözlüğü,
Ağustos 07, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR